Expositie ‘Kunst achter glas’ in de Cultuurhoek t/m 30 juni 2020

expositie kunst achter glas charlotte molenaar
expositie ‘Kunst achter glas’

Omdat het spontaan bezoeken van een expositie vanwege de Corona-maatregelen niet eenvoudig is, heeft de Cultuurhoek in Driebergen het initiatief ‘Kunst achter glas’ gelanceerd. De expositiezaal heeft een groot en breed raam dat nu tot 1 september gebruikt wordt als een soort expositie-etalage. Elke twee weken wisselt de kunstpresentatie, die dus veilig te bekijken is van buiten in de open lucht.

T/m 30 juni toon ik mijn sieraden en sjaals die prachtig uitkomen tegen de grote witte panelen. Ik ben erg blij om in deze tijden waarin alle geplande exposities uitgesteld zijn, toch mijn nieuwste werk te kunnen laten zien.

Het adres van de Cultuurhoek is Engweg 14, dit is een paar tientallen meters vererop van mijn eigen atelier.

Expositie ‘Kunst achter glas’ in de Cultuurhoek t/m 30 juni 2020

[caption id="attachment_1766" align="alignnone" width="225"]expositie kunst achter glas charlotte molenaar expositie 'Kunst achter glas'[/caption] Omdat het spontaan bezoeken van een expositie vanwege de Corona-maatregelen niet eenvoudig is, heeft de Cultuurhoek in Driebergen het initiatief 'Kunst achter glas' gelanceerd. De expositiezaal heeft een groot en breed raam dat nu tot 1 september gebruikt wordt als een soort expositie-etalage. Elke twee weken wisselt de kunstpresentatie, die dus veilig te bekijken is van buiten in de open lucht. T/m 30 juni toon ik mijn sieraden en sjaals die prachtig uitkomen tegen de grote witte panelen. Ik ben erg blij om in deze tijden waarin alle geplande exposities uitgesteld zijn, toch mijn nieuwste werk te kunnen laten zien. Het adres van de Cultuurhoek is Engweg 14, dit is een paar tientallen meters vererop van mijn eigen atelier.

U wilt dit ontwerp bestellen? Klik dan hier om contact op te nemen.