Kunstroute Den Dolder

Op zaterdag 22 en zondag 23 september 2018 ben ik te gast bij Silene van Waveren bij de jaarlijkse kunstroute in Den Dolder. Hier presenteer ik nieuwe sjaals, hoeden en gevilte keien. Mijn textiele kunst sluit heel mooi aan bij de kleurrijke beelden van keramiek van Silene. Met name in haar ´catwalk ladies ´ is haar eigen achtergrond in de textiel goed herkenbaar.

Kunstroute Den Dolder

Op zaterdag 22 en zondag 23 september 2018 ben ik te gast bij Silene van Waveren bij de jaarlijkse kunstroute in Den Dolder. Hier presenteer ik nieuwe sjaals, hoeden en gevilte keien. Mijn textiele kunst sluit heel mooi aan bij de kleurrijke beelden van keramiek van Silene. Met name in haar ´catwalk ladies ´ is haar eigen achtergrond in de textiel goed herkenbaar.

U wilt dit ontwerp bestellen? Klik dan hier om contact op te nemen.