Nieuw in de collectie: Tunieken

Op veler verzoek heb ik een nieuw ontwerp toegevoegd aan mijn collectie: zijden tunieken die door mijn collega Noortje Barendswaard handbeschilderd zijn en die met vilt zijn afgewerkt en gedecoreerd. Ik maak hierbij gebruik van een mooie kwaliteit half-transparante georgettezijde, die prettig soepel valt. Momenteel nog te zien in de collectie bij Skandika in Driehuis en bij Helina in Wageningen en natuurlijk in mijn Portfolio!

Nieuw in de collectie: Tunieken

Op veler verzoek heb ik een nieuw ontwerp toegevoegd aan mijn collectie: zijden tunieken die door mijn collega Noortje Barendswaard handbeschilderd zijn en die met vilt zijn afgewerkt en gedecoreerd. Ik maak hierbij gebruik van een mooie kwaliteit half-transparante georgettezijde, die prettig soepel valt. Momenteel nog te zien in de collectie bij Skandika in Driehuis en bij Helina in Wageningen en natuurlijk in mijn Portfolio!

U wilt dit ontwerp bestellen? Klik dan hier om contact op te nemen.