Textielmarkt Museum Rijswijk 15 september

Dit jaar was weer de Textielbiënnale in Museum Rijswijk (nog t/m 6 oktober te bezoeken).

Op zondag 15 september is het helemaal leuk: mijn werk was al te koop in de museumwinkel maar er wordt die dag ook een Textielmarkt georganiseerd. Ik sta daar met een kraam met mijn hoedjes en sjaals. Zowel binnen als buiten het museum worden er van allerlei soorten textiel aangeboden. En je kunt het natuurlijk combineren met een bezoekje aan de expositie!

Een aanrader

 

Textielmarkt Museum Rijswijk 15 september

Dit jaar was weer de Textielbiënnale in Museum Rijswijk (nog t/m 6 oktober te bezoeken). Op zondag 15 september is het helemaal leuk: mijn werk was al te koop in de museumwinkel maar er wordt die dag ook een Textielmarkt georganiseerd. Ik sta daar met een kraam met mijn hoedjes en sjaals. Zowel binnen als buiten het museum worden er van allerlei soorten textiel aangeboden. En je kunt het natuurlijk combineren met een bezoekje aan de expositie! Een aanrader  

U wilt dit ontwerp bestellen? Klik dan hier om contact op te nemen.